Velkommen til fritidshjemmet

Våre kjerneverdier er:
Frihet, lek, vennskap, samarbeid, trygghet og omsorg.

Vi ønsker at barna skal oppfatte fritidshjemmet som et sted der de kan ha fri og leke. Leken er basert på deres fantasi og kreativitet.

Vi forsøker å legge til rette det de trenger av materiell, utstyr og veiledning fra oss voksne.
Vi jobber sammen for å ha felles holdninger og like grenser.

Nytt telefonnummer: 45957010

Priser for skolefritidsordningen skoleåret 2016-2017

Vi har de samme prisene som full plass i Moss kommune. Det gis 50% søskenmoderasjon for alle barn ut over det første i hver familie.

Bruker betaling SFO pr. Mnd.

Plass

Mat

Brukerbetaling

100% - 5 dager

2.235,-

2.635,-

80% - 4 dager

1.979,-

2.299,-

60% - -3 dager

1.520,-

1.766,-

40% - 2 dager

1.044,-

1.204,-

Pr. enkeltdag i skoleukene

Pr. enkeltdag i skoleferien

Det er mulig å avtale for elever i 1. -4. klasse (uavhengig av plass på SFO)

En enkelt dag på SFO Koster kr. 150,- i vanlig skoleuke og 250,- i skoleferiene, og faktureres etterskuddsvis.

Frokost på SFO uten plass å ha plass der; Koster kr 30,- og faktureres etterskuddsvis.

Det er 1 måneds oppsigelsesfrist på SFO.

Velkommen til fritidshjemmet på Steinerskolen i Moss!

Personale på fritidshjemmet:
Emma og Anita.

Åpningstid:
Mandag-fredag 07.30 – 16.30 Vi holder åpent i hele juni og august, høstferien og vinterferien. Ellers følger vi skoleruta. Juleferien og påskeferien holder vi stengt.

Telefon:
Fritids har eget telefon nr. : 45957010 ring gjerne mellom kl.12.00-12.30 Sted: Vi holder til i 1. etg. I samme bygg som barnehagen. Her har vi to oppholdsrom.
Uteområde består av ballplass, skog og lekeplass. Barna må oppholde seg innenfor skolens område.

Dagsplan:
07.30 Vi åpner og serverer frokost.
08.45 Skolen begynner.
12.35 Skoledagen slutter og vi krysser inn barna.
13.30 Måltid.
14.00 Utetid.
14.30 Frukt/grønnsaker.
16.30 Takk for i dag.

Måltider:
Vi serverer et varmt måltid hver dag med varierende meny fra uke til uke.
Slik kan en uke se ut hos oss;
Mandag - Pasta eller spagetti.
Tirsdag - Suppe med ferske rundstykker.
Onsdag - Risengrynsgrøt eller havregrøt.
Torsdag - Nybakte rundstykker eller mat over bål.
Fredag - Grove pizzaboller/ ostesmørbrød/ rislapper/ pizza. Hvis barn har matallergi eller lignende kan vi lage dertil egnet mat. Vi bruker økologiske matvarer.

Beskjeder:
Alle beskjeder til fritidshjemmet skal være skriftlige eller muntlige, eventuelt pr. telefon fra dere foreldre. IKKE send muntlige beskjeder med barna! Skal andre personer enn vanlig hente barnet må vi få beskjed om dette på forhånd. Gjør avtaler på forhånd dersom barnet skal være med venner hjem. Fritidshjemmet må alltid få beskjed når barnet er sykt eller er borte av andre grunner og når barnet blir hentet av foreldre på slutten av dagen. Felles beskjeder fra fritids til hjemmet blir delt ut ved henting eller sendt med barna hjem eller per e-post.

Klær:
Det er veldig viktig at barna har klær som passer til været! Gode varme klær, regntøy, støvler, lue, votter osv. Barna må ha ekstra skift hengende i gangen samt tøfler/ innesko, og de foresatte må fylle opp med nytt tøy når det trengs. Klær uten navn legges i en samlekasse.

Personalsamarbeid:
Ansatte på fritids har personalmøte 2 timer hver uke. Vi har møter med ledelsen/ lærerne.

Foreldresamarbeid:
Vi inviterer til foreldrekaffe 1-2 ganger per skoleår. Det vil bli holdt foreldremøte ved behov.

Henting:
Vi ber om at dere respekterer fritidshjemmets åpningstider og de ansattes arbeidstid. Dørene stenger klokka 16.30.

Velkommen til oss!
Fritidshjemmet